Strada Padina nr. 2, Brașov

0745 702 450

clinica@lozandent.ro

IMPLANTOLOGIE

Implantologia reprezintă metoda modernă de înlocuire a dinților lipsă, prin susținerea coroanei protetice dentare de către implantul dentar, garantând confortul pacientului, datorită similitudinii implantului cu dintele natural. Complexul coroana-implant reface atât aspectul inițial al dintelui cât și rădăcina dentară. Prin refacerea porțiunii osoase, acest complex capată o funcționalitate maximă, transmiterea forțelor masticatorii facându-se direct în interiorul osului.

Un implant dentar endo-osos este un dispozitiv care se introduce în grosimea osului alveolar în scopul înlocuirii rădăcinii unui dinte natural. Implantul este format din corpul implantului, care are forma unui șurub și reprezintă porțiunea destinată plasării chirurgicale în os și abutment-ul implantului sau bontul protetic, pe care se fixează coroana dentară. Implanturile pot fi imediate sau tardive, cele imediate înserându-se în aceiași ședință cu extracția dintelui deteriorat, iar cele tardive dupa 9 - 12 luni de la data extracției.

În general, pacienții clinic sănătoși care au un mod de viață normal și cărora le lipsesc unul sau mai multi dinți pot beneficia de un implant dentar. De asemenea, mai pot beneficia de un implant dentar pacienții cu diferite afecțiuni care sunt ținute sub control cu medicație adecvată. Există limite generate de starea generală a organismului (pacientul este încă în creștere sau suferă de afecțiuni generale cum ar fi diabetul, anumite afecțiuni ale sângelui) precum și restricții datorate cantității și calității osului receptor (osteoporoza), poziția sinusului maxilar sau a nervului alveolar-inferior.

CLINICĂ MODERNĂ ȘI PERFORMANTĂ

La noi beneficiați de tehnici moderne de imagistică, diagnostic și tratament dentar.​

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Vă punem la dispoziție medici cu experiență, într-o continuă evoluție profesională.​

Servicii de Implantologie

CÂȘTIGĂ ZÂMBETUL SUCCESULUI

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem minuni!

Scroll to Top
Call Now Button