Strada Padina nr. 2, Brașov

0745 702 450

clinica@lozandent.ro

Ortodonție

Ortodonția este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinții nealiniați corespunzător nu sunt doar inestetici, ci și mai greu de întreținut, pot fi pierduți mai devreme datorită cariilor și a parodontopatiei și supun mușchii masticatori la eforturi suplimentare. Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai bună sănătate orală, un aspect mai plăcut și o durabilitate mai mare a dinților.

Aparatele ortodontice funcționează prin exercitarea unei presiuni ușoare asupra dinților și maxilarelor. Există multe tipuri de aparate dentare, atât fixe, cât și mobile, pentru realinierea dinților, reantrenarea mușchilor și influențarea creșterii maxilarelor. În funcție de severitatea cazului, medicul ortodont va recomanda tipul de aparat corespunzător.

De asemenea, durata unui tratament variază în funcție de complexitatea lucrării. Un tratament poate dura între 18 și 24 de luni. Este foarte importantă vizita copiilor la medicul ortodont cât mai repede deoarece problemele ortodontice sunt mai ușor de corectat dacă sunt depistate din timp.

CLINICĂ MODERNĂ ȘI PERFORMANTĂ

La noi beneficiați de tehnici moderne de imagistică, diagnostic și tratament dentar.​

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Vă punem la dispoziție medici cu experiență, într-o continuă evoluție profesională.​

CÂȘTIGĂ ZÂMBETUL SUCCESULUI

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem minuni!

Scroll to Top
Call Now Button