Pasta de dinti si periuta nu sunt suficiente - Lozan Dent
Man cleaning teeth in bathroom

Pasta de dinti si periuta nu sunt suficiente

Periajul dentar executat corect, de doua ori pe zi, este esential pentru sanatatea dintilor tai, insa nu si suficient. Pentru a avea dinti si gingii sanatoase si un zambet pe masura, trebuie doar sa respecti cateva reguli simple ale sanatatii dentare si sa folosesti produse de igiena corespunzatoare.
Este important ca alegerea pastei de dinti sa fie facuta corect, in functie de necesitatile fiecaruia. Consulta-ti medicul dentist pentru a afla ce pasta de dinti trebuie sa folosesti, in functie de starea de sanatae a cavitatii tale bucale si de eventualele afectiuni de care suferi.
Sfaturile medicului dentist iti pot fi de folos si in cazul alegerii unei periute de dinti, care sa iti insoteasca pasta. Putem sa credem ca o periuta de dinti cu perii mai aspri ne curata dintii mai eficient, nu este mereu valabil. Cel mai bine ar fi sa alegem o periuta cu perii medii sau moi care sa nu ne agreseze dintii si gingiile, cele aspre putand sa zgarie dintii, fiind recomandate persoanelor cu lucrari protetice, dintii de ceramica nefiind afectati de materialul periutei.

Dupa periaj, nu uita sa folosesti apa de gura. Aceasta inactiveaza microbii si iti ofera un o respiratie placuta.
Nu trebuie uitat nici de ata dentara. Este indicat sa folosesti ata dentara dupa fiecare masa, pentru a curata eficient spatiile intradentare. Placa bacteriana se poate transforma in tartru in doar 72 de ore. Folosirea atei dentare este cruciala pentru indepartarea placii bacteriene care se formeaza intr-un interval de timp scurt.


Pentru a avea grija de sanatatea ta dentara, foloseste o gama completa de ingrijire, adaptata nevoilor tale: pasta si periuta de dinti, apa de gura si ata dentara.

Call Now Button
Send message via your Messenger App
Scroll to Top